Miyuki parels

miyuki parels

Miyuki parels

Kopen, bestellen

Miyuki-parels zijn een prachtig en uniek materiaal voor het maken van sieraden dat wordt gemaakt door het Japanse bedrijf Miyuki. Het is een verbazingwekkende imitatie van natuurlijke parels die licht en mooi is.

Het wordt gemaakt door katoen te vormen en verder te coaten met een speciale samenstelling op basis van parelessence, wat het eindproduct een luxe uitstraling geeft. Het is zeer licht van gewicht en daarom een perfect materiaal voor het maken van volume-sieraden, zoals oorbellen, armbanden of kettingen.

Je vindt deze parels in verschillende soorten en maten en ze zijn ook verkrijgbaar in een aantal prachtige kleuren. Ze zijn heel gemakkelijk om mee te werken en je kunt ze in elk type ontwerp maken.

Als je op zoek bent naar een zeer consistente maat en vorm, dan zijn miyuki rocailles de ideale keuze. Ze zijn een wereldwijd voorkeursmerk vanwege hun uniformiteit en grootte.

Ze zijn ideaal voor een groot aantal kralenprojecten, waaronder het weven van kralen, rijgen, weefgetouwwerk en het maken van sieraden bekijk hier. Ze zijn ook een goede keuze voor kumihimo-ontwerpen.

Door de cilindervorm van Delica-kralen kunnen ze perfect worden uitgelijnd in weefgetouwwerk of kralenweefpatronen die een gelijkmatig en symmetrisch uiterlijk vereisen. Ze zijn ook erg populair voor spacer-kralen in verschillende projecten.

Je kunt deze kralen per gram bestellen, zo heb je altijd precies het aantal kralen dat je nodig hebt. Ze zijn verpakt in tubes en worden verkocht in een groot aantal maten, vormen en kleuren.

Meer info over dit artikel: PerlenTrends